NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

NVP nieuws 29-03-2021

Waar te beginnen als je wilt praten met een pro

Vrienden en vriendinnen zijn fantastisch bij sip en troost, en vaak ook voor het betere opvrolijkwerk. Maar soms heb je behoefte aan een upgrade. Maar hoe vind je een pro waar je echt goed mee kunt praten? NVP-voorzitter Kirsten Hauber legt het uit aan de lezers van Eva Jinek.
NVP nieuws 11-03-2021

Nieuwsattenderingen en ledennet

Vanaf volgende week krijgen onze leden de nieuwsattendering elke donderdag. Om de berichten op ons ledennet te kunnen lezen heeft u een wachtwoord nodig. Hiermee kunt u meteen ook de gegevens op uw eigen profielpagina aanvullen.
NVP nieuws 01-03-2021

Nieuws TOP Opleidingsplaatsen

TOP Opleidingsplaatsen heeft het toewijzingsprotocol voor het opleidingsjaar 2022 gepubliceerd op de website. Daarmee is het proces voor de toewijzing van start gegaan. Hier leest u de belangrijkste wijzigingen.
NVP nieuws 22-02-2021

Webinar Ins & outs nieuw Landelijk Kwaliteitsstatuut

Bent u benieuwd hoe het nieuw Landelijk Kwaliteitsstatuut eruit ziet en wat dit precies betekent u betekent? Volg dan op 10 maart een speciaal webinar met bijdrage van Zorginstituut Nederland. Het webinar is informerend en vooral interactief. Door deel te nemen bent u in een keer bijgepraat over de laatste ontwikkelingen! Op 15 december 2020 heeft het Zorginstituut
NVP nieuws 05-02-2021

Update richtlijn GGZ en corona

Op 4 februari is de 11de versie van de richtlijn GGZ en corona gepubliceerd. Aanpassingen waren nodig, want het RIVM heeft haar LCI-richtlijn COVID-19 geactualiseerd. Het gaat om twee wijzigingen.
NVP nieuws 04-02-2021

Herregistratie in het BIG-register

Voor veel psychotherapeuten geldt herregistratie in het BIG-register n het najaar van 2021. Als u verwacht bij uw eerstvolgende herregistratie niet te voldoen aan de werkervaringseis, dan kunt u gebruikmaken van de toets (scholingseis).
NVP nieuws 28-01-2021

Tijdschrift voor Psychotherapie nummer 1

In dit eerste nummer onder meer drie artikelen die dicht bij de mens blijven. Geen statistische hoogstandjes, maar uitgebreide beschrijvingen van het therapieverloop of het illustreren van theoretische noties met het eigen rouwproces.
« 1 2 3 4 5 ... » 2/10 (276)