NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

Registreren

U kunt zich inschrijven in het Kwaliteisregister Psychotherapie via PE- online. 

Heeft u al een dossier in PE-online voor een ander register? Maak dan een nieuwe account aan voor het Kwaliteitsregister Psychotherapie.

Voor wie is het Kwaliteitsregister Psychotherapie? 

Psychotherapeuten en andere aanbieders van psychotherapie kunnen zich als zij aan de voorwaarden voldoen, inschrijven in het register en hun geaccrediteerde scholing opgeven voor hun (her)registratie. Het register is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVP. Ook wie nog maar kort geregistreerd is in het BIG-register kan zich registreren in het kwaliteitsregister.

Hoe werkt het? 

Het systeem dat de NVP voor de digitale registratie gebruikt is PE-online. (Permanente Educatie). In dit systeem kunnen professionals online hun educatie bijhouden. Voor de registraties in het Kwaliteitsregister Psychotherapie gaat het hier onder andere om scholing en werkervaring.

 

  • 1. U vraagt eerst een account aan voor PE-online (ook als u al een account hebt voor uw dossier(s) in andere registers). Via de e-mail krijgt u inloggevens.
  • 2. U kunt inloggen en met uw dossieraanvraag beginnen. Alle correspondentie over uw registratie verloopt via PE-Online.
  • 3.  U vult de gevraagde gegevens in; houd hiervoor uw BIG registratienummers bij de hand, u gaat akkoord met de gestelde voorwaarden en u levert de gevraagde bewijsstukken voor werkervaring en deskundigheidsbevordering aan.
  • 4. U maakt het gevraagde beoordelingstarief over en dient uw aanvraag in bij de registratiecommissie.
  • 5. U ontvangt  de reactie van de registratiecommissie via PE-online.

Als uw registratie-aanvraag positief is beoordeeld door de registratiecommissie wordt u ingeschreven in het register. Vanaf dat moment mag u de bijhorende titel gebruiken. Automatisch wordt er dan voor u in PE-online een herregistratiedossier geopend.

Kosten registratie Kwaliteitsregister Psychotherapie 

  • € 125,- voor leden NVP
  • € 250,- voor niet-leden