NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid vergaard en samengesteld. Echter de NVP biedt geen garantie dat de informatie volledig, juist of up to date is.

Deze website bevat links naar andere websites. De NVP is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de op deze websites aangeboden informatie, producten of diensten.

De NVP aanvaardt eveneens geen aansprakelijkheid voor gevolgen die voortkomen uit eventuele gebreken in juistheid, volledigheid of het up to date zijn van de op deze website aangeboden informatie.

Copyright

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden vermenigvuldigd, gewijzigd, verwijderd, doorgestuurd, gedistribueerd, gepubliceerd of verspreid zonder toestemming van de NVP.

Wanneer u een artikel of een passage wilt publiceren dan dient u voorafgaand schriftelijk toestemming te vragen aan de NVP. Bij de publicatie dient de auteur en de bron vermeld te worden.

U mag informatie op deze site wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik of voor strikt intern gebruik binnen uw onderneming.