NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

10-03-2020

NVP-bijeenkomsten gaan (voorlopig) door

NVP-bijeenkomsten gaan (voorlopig) door

Door de ontwikkelingen rondom het corona-virus krijgen we vragen of onze cursus en Informatie- en Inspiratiedag wel doorgaan.

De NVP volgt de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de GGD. We zien op dit moment geen reden om deze bijeenkomsten af te zeggen. Uiteraard brengen we u op de hoogte als dit verandert.

In lijn met de oproep van het kabinet zullen wij (voorlopig) geen handen schudden. Wij vragen u om zich ook aan dit advies te houden als u bij een NVP-bijeenkomst bent.

  • Inwoners van de provincie Noord-Brabant die zich aangemeld hadden en nu het RIVM-advies volgen om thuis te blijven vragen we om zich bij ons af te melden via secretariaat@psychotherapie.nl
  • Als u verkoudheidsklachten of verhoging tot 38,0 graden Celsius heeft, u contact heeft gehad met een patiënt met het coronavirus of in een gebied geweest waar veel patiënten zijn met het nieuwe coronavirus, dan verzoeken wij u de oproep van het RIVM te volgen en thuis te blijven. Ook dan krijgen we hiervan graag bericht via secretariaat@psychotherapie.nl