Wachtwoord vergeten

Prikbord

Op deze pagina kunt u een vraag & aanbod advertentie laten plaatsen, biijvoorbeeld:

 • Praktijkruimtes
 • Praktijk ter overname
 • Psychotherapie boeken/tijdschriften
 • Intervisiegroepen
 • Overige advertenties

U kunt uw advertentie opgeven via secretariaat@psychotherapie.nl

 

 • Kamer te huur Amsterdam centrum
  (geplaatst 15 september)
  Te huur aangeboden, sfeervol ingerichte kamer in Psychotherapiepraktijk in het centrum van Amsterdam. Deze kamer is voor de duur van een jaar te huur op de maandag en dinsdag, het weekend is ook mogelijk. Huren kan voor een dagdeel (ook incidenteel) of voor een hele dag of meer. De praktijk is gehuisvest op de eerste verdieping, er is een wachtkamer, gedeelde keuken en toiletten. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer (tram) en er is meestal parkeergelegenheid voor de deur. Huurprijs in overleg. Voor meer informatie eswart@praktjkfrederiksplein.nl of bel: 06-14546604

 • ‚ÄčPraktijkruimte Utrecht te huur: collega’s gezocht
  (geplaatst 15 september)
  We zoeken twee medehuurders, waarvan één bij voorkeur een senior psychotherapeut (50+) die plezier heeft in de samenwerking met collega’s en het leuk vindt om door in de intervisie de kneepjes van het vak over te dragen aan een jongere generatie, en die zich vanaf 1 januari 2021 wil vestigen in ons verzamel praktijkpand in Utrecht-Oost.
  We bieden een behulpzame, gezellige, kameraadschappelijke edoch gedreven werksfeer met zowel focus op het goed overdragen van het vak als op maximale vrijheid in het bestieren van de eigen praktijk. Ruime eigen praktijkkamer – naar eigen inzicht in te richten en naar eigen behoefte te delen bij parttime-gebruik. Naast de eigen kamer is er een groot souterrain (met een buitenterras) voor gezamenlijk gebruik waar geluncht, vergaderd en gerefereerd kan worden.
  Van Otterloo Psychotherapie, nu in samenwerking met Praktijk Parker Brady, legt zich al ruim 10 jaar toe op het opleiden tot psychotherapeut BIG en beschikt over een ruim netwerk. Momenteel zijn er vier opleidelingen actief binnen de praktijk en worden twee andere opleidelingen in hun opleidingstraject ‘praktijk-begeleid’. Op dit moment bestaat het opleidingsteam uit vier psychotherapeuten en een gz-psycholoog. 
  Mocht het je aanspreken om je als hulpverlener te vestigen in ons pand en eventueel als intervisie-lid de gelederen te komen versterken dan ben je van harte welkom voor een kennismaking! Mail naar Annick Parker Brady (praktijk@parkerbrady.nl) of Dorien van Otterloo (dorien@dorienvanotterloo.nl).

 • Praktijkruimte Arnhem te huur
  (geplaatst 8 september 2020)
  Praktijkruimtes (inclusief groepsruimte) te huur in Arnhem Noord op zeer mooie, rustige locatie tegen een park aan en vlakbij uitvalswegen; station 20 min. en busstop 2 min. lopen; parkeermogelijkheden voor de deur; Wachtruimte aanwezig, mogelijkheden voor koffie en thee. Voor info kunt u bellen met 06 24196739.

 • Wonen en werken op een Waddeneiland?
  (geplaatst 29 juni 2020)
  Ter overname aangeboden: Goed lopende psychotherapiepraktijk op Texel. Ruime praktijk, goede contacten met verwijzers/huisartsen, complete inventaris. Voor meer info: J.W.G. Pels Rijcken, tel. 06-23492021

   

 • Supervisanten gezocht 
  (geplaatst 25 juni 2020)
  Na het afronden van mijn supervisorencursus ben ik nu op zoek naar supervisanten. Mijn werkgebied is vooral op het gebied van trauma bij zowel kinderen, jongeren en volwassenen. Tevens ook op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen. Ik ben klinisch psycholoog, psychotherapeut, gz- psycholoog en tevens EMDR practitioner. Ik pas veel traumabehandeling toe (vooral complexe behandelingen) en ook veel schematherapie. Gezien het feit dat ik nu onder supervisie, supervisie ga geven, zal ik een gereduceerd tarief toepassen. Omgeving Rotterdam zal ik mijn supervisie geven. Mocht u interesse hebben dan kunt u mailen naar: annekezander@hotmail.nl