Wachtwoord vergeten

Prikbord

Op deze pagina kunt u een vraag & aanbod advertentie laten plaatsen, biijvoorbeeld:

 • Praktijkruimtes
 • Praktijk ter overname
 • Psychotherapie boeken/tijdschriften
 • Intervisiegroepen
 • Overige advertenties

U kunt uw advertentie opgeven via secretariaat@psychotherapie.nl


 • Gezocht voor intervisiegroep in Apeldoorn: mannelijke collega
  (geplaatst 19 juni 2018)
  Wij zoeken een mannelijke psychotherapeut en/of klinisch psycholoog voor intervisiegroep in Apeldoorn.
  Interesse? Meer informatie bij Christien Boddendijk : 06-13535163 of email: christienboddendijk@hotmail.nl

 • Praktijkruimte aangeboden in Amsterdam-Oud-Zuid
  (geplaatst 16 juni 2018)
  Op een representatieve locatie (concertgebouw/museumplein) in Amsterdam-Oud-Zuid is op de eerste etage een ruime, lichte praktijkkamer te huur van ca. 18 m2, uitstekend bereikbaar met ov (trams en bussen) en goede parkeermogelijkheden. In de praktijk werken 2 psychotherapeuten. Er is een wachtruimte, toilet en pantry. Huurprijs per dagdeel (8.00- 13.00 uur of 13.00 -18.00 uur) per maand inclusief internet, water, gas, elektra en schoonmaak € 130,00 per maand. Beschikbare dagen: dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Alle avonden. Voor info kunt u contact opnemen met Ellen van Caldenborgh: e.vancaldenborgh@de-muzen.nl of tel. 06 14 62 21 14

 • Praktijkruimte te huur in Amsterdam Pijp/Zuid
  (geplaatst 18 juni)
  De praktijk is gelegen op een hele rustige plek in een hoekje van het mooie Smaragdplein op de begane grond. op het voor 4 dagen per week (ma,di,do,vr) voor 700 euro per maand inclusief. De entree is de gemeenschappelijke wachtkamer. Via de tuin kom je in de ruimte van 15m2. Een stille, lichte ruimte. De wachtkamer wordt gedeeld met andere klinisch psycholoog/psychotherapeut. Voor informatie: info@psychotherapiesteetzel.nl of 0613514818.

 • Gezocht: deelnemers brainstormsessie jeugd-ggz
  (geplaatst 15 juni 2018)
  Sta jij – samen met ons – aan de wieg van een disruptieve innovatie om de jeugd-ggz beter te maken? En wil jij ook je werk efficiënter indelen zodat je meer tijd overhoudt voor je cliënten? Dan ben jij degene die we zoeken voor onze brainstormsessie over de jeugd-ggz.Graag willen wij samen met jou in gesprek over hoe de psychische zorg voor kinderen en jeugd in Nederland verbeterd kan worden. 

Wat is je rol als professional daarin en hoe kunnen wij als uitgever van (online) tests, protocollen, websites voor praktijken, boeken en tijdschriften jou daarin ondersteunen?
Kunnen bepaalde tools (en/of content) jou ondersteunen om sneller en makkelijker te werken?

Wij organiseren een brainstormsessie op: donderdag 5 juli 2018 van 18:00 – 20:30 uur op het kantoor van Bohn Stafleu Van Loghum in Houten.  Wij zorgen voor soep en broodjes en een inspirerende gespreksleider. En om jouw inbreng te waarderen ontvang je ter plekke een bon van CoolBlue ter waarde van € 100,-. Je kunt je aanmelden via M.Strauss@bsl.nl . Graag dan je naam, functie en organisatievorm (instelling, groepspraktijk, solopraktijk, anders nl..) vermelden. We sturen je dan een bevestiging en routebeschrijving.


 • Praktijkruimte te huur
  (geplaatst 14 juni 2018)
  Op een mooie, goed bereikbare locatie in Amsterdam Oud –Zuid, met goede parkeermogelijkheden is per 1 juli 2018 voor 3 dagen (dinsdag, woensdag, vrijdag) een ruimte op de begane grond te huur van circa 16m2 voor een psychiater /psychotherapeut/psycholoog in een praktijk met meerdere psychotherapeuten en psychiaters. Er is een gemeenschappelijke entree met een eigen wachtruimte, gemeenschappelijk toilet en pantry/keuken. Huurprijs, inclusief internet, schoonmaak, water, gas en elektra: 225 euro per dag (8.00 uur -18.00 uur) per maand. Huur per avond (vanaf 18.00 uur): 90 euro per avond per maand. Bent u geïnteresseerd en/of wenst u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Lieke Vermeijden, tel 06-53239983

 • Aangeboden: supervisant plek Rotterdam e.o.
  (geplaatst 5 juni 2018)
  Ik heb plek heb voor een supervisant in de regio Rotterdam. Voor meer informtie kunt u contact opnemen met Pascale van Rees via 010 7856781. Praktijk voor Psychotherapie van REES – GRIMBERT 

 • Praktijkruimte te huur Amsterdam
  (geplaatst 22 mei 2018)
  Vanaf juni 2018 te huur: ingerichte praktijkruimte op KNSM-eiland. Zelfstandig werken in een rustige, frisse ruimte van ongeveer 25m2 op de eerste etage. Inclusief internetverbinding, wachtruimte, keukenblok en toilet. Te huur voor een periode van 6 maanden, mogelijk langer. Beschikbare dagen: dinsdag, woensdag, donderdag. Kosten zijn € 75 per dagdeel of € 150 per dag, per maand. Voor meer informatie: H. Katerberg, 06 - 24 19 38 61.