NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

05-03-2024

NVP-dag Supervisoren Psychotherapie 4 april

NVP-dag Supervisoren Psychotherapie 4 april

De identiteit van de supervisor psychotherapie wordt mede vormgegeven door de veranderende context. Wat is jouw identiteit als supervisor? Daar gaan we het over hebben op deze NVP- studiedag op 4 april met bijdragen van onder meer Marc Hamburger, Sjoerd Colijn, Martijn van Drie en Yvette van der Pas.

Er is veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en aan het eind van de dag ben je helemaal op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en perspectieven!

Veranderende context
De GGZ verandert, binnenkort ziet de BIG-beroepen beroepenstructuur voor de psychologische beroepen er anders uit en ook de opleidingen veranderen. Daarnaast zijn er nieuwe psychotherapeutische methoden en nieuwe technologieën zoals online supervisie. Wat is en wordt de rol van supervisie en de supervisor psychotherapie?

Wat is jouw identiteit als supervisor? 
De identiteit van de supervisor psychotherapie wordt mede vormgegeven door deze veranderende context. Hoe blijf je je ontwikkelen? Waar wil je als supervisor staan op het continuüm van reflectieve of exploratieve supervisie en methodische supervisie? En hoe blijft supervisie 'rijk'? Daar gaan we het over hebben op deze NVP- studiedag!