NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

18-01-2024

Nu e-learningmodules met 25% korting voor NVP-leden

Nu e-learningmodules met 25% korting voor NVP-leden

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt geaccrediteerde nascholing. We nodigen u uit om via de nascholingssite te ontdekken bij welke gepubliceerde artikelen u een e-learningmodule kunt afnemen.

De modules zijn geaccrediteerd door de NVP (voor herregistratie in het Kwaliteitsregister) en de FGzPt met 1 punt per module. 

U kunt kiezen uit verschillende thema's zoals theorie, behandeling en diagnostiek. Er verschijnen regelmatig nieuwe modules, ontwikkeld voor en door professionals.

Als lid van de NVP ontvangt u maar liefst 25% korting op de abonnementsprijzen. Maak een keuze en behaal zo accreditatiepunten wanneer het u uitkomt.

Kortingsaanbod voor NVP-leden

  • Abonnement 1 (3 modules per jaar) € 39,75 per jaar (excl. BTW)
    Met dit abonnement kunt u 3 modules naar keuze doorlopen, die elk 1 accreditatiepunt (NVP en FGzPt) opleveren. U hebt hiervoor een jaar de tijd.
  • Abonnement 2 (5 modules per jaar) € 67,50 per jaar (excl. BTW)
    Met dit abonnement kunt u 5 modules naar keuze doorlopen, die elk 1 accreditatiepunt (NVP en FGzPt) opleveren. U hebt hiervoor een jaar de tijd.
  • Abonnement 3 (10 modules per jaar) € 93,00 per jaar (excl. BTW)
    Met dit abonnement kunt u 10 modules naar keuze doorlopen, die elk 1 accreditatiepunt (NVP en FGzPt) opleveren. U hebt hiervoor een jaar de tijd.