NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

07-11-2023

Webinar Beroepenstructuur verplaatst naar 22 januari

Webinar Beroepenstructuur verplaatst naar 22 januari

Het webinar over de Beroepenstructuur psychologische zorg, dat gepland stond op woensdag 15 november as. is verplaatst naar maandag 22 januari 2024 om 19.00 uur.  

Unieke situatie 
De werkgroepen boeken voortgang maar we kunnen u op dit moment nog niet voldoende nieuwe informatie geven. De veranderingen in de beroepenstructuur brengen een unieke situatie met zich mee en daarbij is zorgvuldigheid prioriteit. Onder meer omdat VWS meer tijd nodig heeft om zich voor te bereiden op de aankomende veranderingen, hebben we besloten het webinar enkele weken uit te stellen. 

We realiseren ons dat velen van u benieuwd zijn naar specifieke onderdelen van de nieuwe beroepenstructuur en dat het wachten voor sommigen tot onzekerheid leidt. En dat uitstel van dit webinar dus ook als een teleurstelling kan komen.

Via de nieuwsbrieven en de websites houden we u zoveel mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen. De informatie die reeds eerder gedeeld is, is overigens nog steeds beschikbaar via de websites van NIP en NVP.  

Wat moet u doen

  • Bent u al ingeschreven voor het webinar?
    Uw aanmelding voor het webinar van 15 november gaat vanzelf mee naar de nieuwe datum van 22 januari. U hoeft dus zelf niets te doen.
    Als u besluit niet deel te nemen in januari, vragen we of u zich wilt afmelden door een e-mail te sturen naar communicatie@psynip.nl
  • Wilt u zich nieuw inschrijven voor het webinar 22 januari?
    Dit webinar is exclusief voor leden van NVP en NIP. Na afloop is het webinar ook voor niet-leden beschikbaar om terug te kijken. Schrijf hier in om uw plek voor 24 januari te reserveren!