NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

07-03-2022

Nieuw: online cursus Ontwikkelingsprofiel

Nieuw: online cursus Ontwikkelingsprofiel

Het Ontwikkelingsprofiel (OP) brengt het psychosociaal functioneren van de cliënt in beeld zoals zich dat dagelijks manifesteert in uiteenlopende situaties en op uiteenlopende levensgebieden. Zowel adaptieve oplossingen als disadaptieve patronen worden zo op een inzichtelijke manier naast elkaar in kaart gebracht.

  • Omdat we deskundigheidsbevordering van onze leden willen stimuleren geven we onze leden eenmalig extra korting voor deze cursus.
  • Deze cursus volgt u online. Er is plaats voor maximaal 18 personen dus wacht niet te lang en ga direct naar inschrijven.

Over het ontwikkelingsprofiel

Met het ontwikkelingsprofiel (OP) kun je ernstige tekorten in het psychosociaal functioneren van een cliënt voorafgaand aan de behandeling opsporen. Maar met OP breng je ook iemands gezonde capaciteiten en de nog onbenutte mogelijkheden in beeld.

Op deze manier kun je een betere inschatting maken van iemands sterke en zwakke aspecten van het persoonlijkheidsfunctioneren. Hiermee krijgt het diagnostisch proces meer reliëf en diepgang en kan een passend behandelaanbod worden gekozen.

Wat leert u in deze cursus?
Tijdens deze basiscursus leert u hoe het OP is opgebouwd, hoe u het in de praktijk kunt gebruiken en hoe u de resultaten implementeert in het behandelcontact. Ook gaan we in op het gebruik van de Ontwikkelingsprofiel Vragenlijst (OPV) en bespreken we de plaatsbepaling van het OP binnen de (persoonlijkheids)diagnostiek en de resultaten van de wetenschappelijke validering.

Informatie

  • Doelgroep: De cursus is bedoeld voor psychotherapeuten (i.o.), gz-psychologen, klinisch psychologen (i.o.) en psychiaters (i.o.)

  • Data en docenten: 14 september dr. Quin van  Dam- 28 september drs. Laura van Riel - 5 oktober dr. Theo Ingenhoven
  • Locatie: de gehele cursus volgt u online.  
  • Kosten
NVP-leden: € 495,-  
NVP-aspirant leden: € 395,-  
Niet-leden:        € 795,-  
Niet-leden in opleiding:  € 695,-  

De prijzen zijn inclusief literatuur.


Als u lid wordt van de NVPprofiteert u direct van de extra korting op het cursusbedrag.

Andere cususssen van de NVP ACADEMY