NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

08-12-2021

Zorgprestatiemodel: nieuwe e-learning over zorgvraagtypering

Er is nu een gratis e-learning over zorgvraagtypering. GGZ Ecademy heeft deze e-learning ontwikkeld in samenwerking met het programma Zorgprestatiemodel. Over het zorgprestatiemodel was al een e-learning en een animatie beschikbaar.

De nieuwe e-learning zorgvraagtypering is ontwikkeld voor (regie-)behandelaren en andere professionals die te maken krijgen met dit onderwerp. Cursisten krijgen een combinatie aangeboden van theorie, casuïstiek en een afsluitende toets. Binnenkort breidt GGZ Ecadamy de e-learning uit met een extra casus voor de forensische zorg.

Hoe kunt u de e-learning volgen?
Organisaties die lid zijn van GGZ Ecademy vinden de e-learningmodules in hun eigen leeromgeving. Niet-leden hebben kosteloos toegang via een aparte leeromgeving, nadat ze zich geregistreerd hebben op het leerplatform van GGZ Ecademy.

Gebruik deze instructie voor het aanmaken van een account. Voor de volledigheid: naam en geboortedatum zijn nodig om bij positieve afronding van de e-learning een persoonlijk certificaat te kunnen downloaden.