NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

04-10-2021

App met wetenschappelijke artikelen voor NVP-leden

App met wetenschappelijke artikelen voor NVP-leden

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen binnen de psychologie zonder hier bergen tijd in te steken? Vindt u het lastig om al die wetenschappelijke tijdschriften bij te houden? Wij laten u graag kennismaken met Uppsy!

Uppsy is een app waarbij u makkelijk en laagdrempelig up to date blijft in de wetenschap van de psychologie. De app biedt een overzicht van wetenschappelijke artikelen met een korte samenvatting met link naar de praktijk.

Korting voor NVP-leden

NVP- leden kunnen de app een heel jaar voor slechts 10 euro uitproberen. Voer de kortingscode nvplid in via www.uppsy.nl en u bent een jaar lang up to date! 

Gratis voor opleidelingen

Bent u NVP-lid en opleideling? Dan krijgt u een jaar lang de Uppsy app van ons kado! Ga naar www.uppsy.nl en voer de kortingscode nvpopleideling in. Zo kunt u de app een jaar lang gratis gebruiken! 

  • Op deze instructiepagina wordt duidelijk uitgelegd hoe het werkt met het invoeren van de code.
  • Lukt het niet om de activatiecode te activeren? Neem dan contact op met info@uppsy.nl
  • Let op: koop de app niet via Google Play of de App Store, dan werkt de activatiecode niet. De activatiecode (hoofdlettergevoelig) moet via de website www.uppsy.nl ingevoerd worden.

 

Wetenschap toegankelijker maken voor leden 

De NVP vindt het erg belangrijk om wetenschap toegankelijk te maken voor haar leden. NVP-leden krijgen daarom korting op alle activiteiten van de NVP-Academy en ontvangen gratis het online Tijschrift voor Psychotherapie.

Nog geen NVP-lid? Meld je dan snel aan