NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

25-08-2021

Leestip: What happened to you? – Gesprekken over trauma, veerkracht en herstel

'What happened to you?' is de titel van het onlangs verschenen boek van trauma-expert Bruce Perry en Oprah Winfrey. De auteurs richten zich op herstel en begrip, weg van gevoelens van schuld en schaamte. Doel is inzicht te krijgen in mensen en gedrag en onszelf. De vraag die ze daarbij hoort is ‘wat is je overkomen?’ in plaats van de vaakgestelde vraag ‘wat is er mis met je?’

Masterclass Bruce Perry

Wie meer wil zien en horen van Bruce Perry: tijdens de Dag van de Psychotherapie op 10 december 2021 geeft Perry live vanuit de USA de masterclass The impact of trauma, abuse, and neglect on the developing child. 

Over de Dag van de Psychotherapie 2021

Op de Dag van de Psychotherapie 2021 integreren we actuele neurobiologische kennis met de psychologische en sociale aspecten van relaties en verbondenheid. Hoofdsprekers zijn Bruce Perry en Peter Bos.
In de therapeutische relatie proberen we voor onze patiënten veiligheid, begrenzing en goede zorg te bieden zodat zij ook buiten de spreekkamer hun leven in verbondenheid vorm kunnen geven. Maar hoe werkt verbondenheid eigenlijk? En hoe kunnen we onze interventies die hierop zijn gericht, effectiever maken?


Gesprek Bruce Perry en Oprah Winfrey 28 apr. 2021