NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

29-06-2021

DREAMS – Betere zorg voor jongeren

Binnen het onderzoeksconsortium DREAMS bundelen vier grote academische kinder- en jeugdpsychiatriecentra hun krachten om de zorg en het onderzoek binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie iedere dag een beetje beter te maken. De mentale ontwikkeling van kinderen is van grote invloed op hun toekomstperspectief. De juiste zorg op het juiste moment is daarom van groot belang. De nieuwe website van DREAMS is nu online

DREAMS is opgezet door vier grote academische kinder- en jeugdpsychiatrie-centra in Nederland. Accare (UMCG), LUMC Curium, Karakter (Radboudumc) en Levvel (Amsterdam UMC) bundelen hun krachten. De mentale ontwikkeling van kinderen is van grote invloed op hun toekomst-perspectief. De juiste zorg op het juiste moment is daarom van groot belang.

Met de unieke samenwerking, de grote onderzoekspopulatie en de beschikbare middelen legt DREAMS bloot waar kansen liggen om de behandelpraktijk te verbeteren en meer te bewegen naar zorg afgestemd op het individuele kind. Op de nieuwe website vindt u de komende jaren updates over de ontwikkelingen bij DREAMS.