NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

11-03-2021

Nieuwsattenderingen en ledennet

Als lid van de NVP ontvangt u twee keer per week onze nieuwsattenderingen. Dat gaat veranderen. Vanaf volgende week versturen we de nieuwsattendering 1 keer per week op donderdag. 

Daarnaast gaan we meer informatie plaatsen die exclusief beschikbaar is voor onze leden. Bepaalde informatie op onze website is alleen zichtbaar als u bent ingelogd. U kunt daarom het beste het vakje 'ingelogd blijven' aanvinken. Dan weet u zeker dat u geen informatie mist!

Wachtwoord vergeten?

Bent u uw wachtwoord vergeten? Via de inlogknop op onze website kunt u eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen en daarna uw eigen gekozen wachtwoord opslaan.

Profiel aanpassen 

Als u bent ingelogd, wilt u dan ook even de gegevens op uw profielpagina controleren en aanvullen? Deze gegevens gebruiken we voor onze administratie. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om voor cliënten vindbaar te zijn via de zoekfuntie 'zoek een psychotherapeut' op onze website. U kunt uw profiel uitbreiden met verschillende kenmerken, zoals uw specialisaties en behandelvormen. 

Nieuwsbrief  

De maandelijkse nieuwsbrief geeft de belangrijkse berichten van de maand weer. Ook niet-leden kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief. 

 

 

Lid worden? 

Wilt u ook onze nieuwsattenderingen ontvangen en gebruikmaken van alle andere voordelen van het lidmaatsschap?
Word dan nu lid!  Het NVP-lidmaatschap staat open voor BIG-geregistreerde psychotherapeuten, psychiaters en klinisch psychologen zonder BIG-registratie psychotherapeut.