NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

11-03-2021

Kwalitatief hoogstaande, geaccrediteerde nascholing volgen?

Kwalitatief hoogstaande, geaccrediteerde nascholing volgen?

Neem nu een plusabonnement op de geaccrediteerde e-learning bij Tijdschrift voor Psychotherapie. 

Met de e-learning van Tijdschrift voor Psychotherapie kunt u jaarlijks 10 door de NVP en FGzPt geaccrediteerde nascholingspunten behalen. Met ingang van 2020 bevat iedere editie van het tijdschrift ten minste één artikel dat, verrijkt met toetsvragen, als e-learning beschikbaar is. U kunt direct starten met 10 modules die nu al geaccrediteerd zijn. Daarnaast verschijnt bij ieder nieuwe tijdschrifteditie ten minste één nieuwe module. De door u behaalde punten worden automatisch bijgeschreven in PE-online. Ga naar psychotherapie-nascholing.nl, sluit uw plusabonnement af en u kunt gelijk aan de slag.

Liever eerst kennismaken?
Wilt u eerst ervaren hoe leuk en eenvoudig het nascholen bij Tijdschrift voor Psychotherapie is? Het is nu mogelijk om twee e-learningmodules naar keuze gratis uit te proberen. Als u de eindtoetsen bij de artikelen met goed gevolg aflegt, dan schrijven wij 2 punten bij in PE-online. Ga naar de website, kies voor het kennismakingspakket, maak uw keuze uit het aanbod en u kunt gelijk aan de slag.

Meer weten?
Ga dan naar psychotherapie-nascholing.nl. Daar treft u alle informatie aan. Heeft u vragen? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen op de site of neem contact op met de klantenservice van De Tijdstroom via info@tijdstroom.nl