NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

05-11-2020

Dag van de Psychotherapie volledig online

Dag van de Psychotherapie volledig online

De Dag van de Psychotherapie is dit jaar helemaal online. Gezien de laatste ontwikkelingen hebben we besloten dat we op 11 december geen live deelnemers ontvangen in de Beurs van Berlage maar iedereen een online evenement aanbieden. Goed nieuws voor alle mensen op de wachtlijst van de masterclass, want dat betekent dat ook zij het ochtendprogramma kunnen volgen! Alle registraties voor live deelname worden automatisch omgezet.

Wat moet u doen? 

  • Staat u al ingeschreven? Dan ontvangt u van ons een e-mail waarin u leest hoe u bij ons geregistreerd staat en wat u moet doen als u uw inschrijving wilt aanpassen.
  • Wilt u uw inschrijving uitbreiden? Ook dat kan! Want niet alleen het middagprogramma maar ook de masterclass van Glen Gabbard in de ochtend is nu online te volgen. En als u kiest voor de hele dag, dan kunt nog een week lang het programma in zijn geheel of gedeeltelijk terugkijken.
  • Wilt u zich als nieuwe deelnemer registreren? U kunt kiezen voor alleen het ochtendprogramma of alleen het middagprogramma. Bij keuze voor de hele dag krijgt u zeven dagen lang de mogelijkheid om het programma in zijn geheel of gedeeltelijk terug te kijken.