NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

08-10-2020

Masterclass Glen Gabbard vol!

Masterclass Glen Gabbard vol!

Voor de masterclass van Glen Gabbard 11 december is helaas geen plaats meer beschikbaar. U kunt nog wel deelnemen (live of online) aan het middagprogramma, inclusief de lezing van Glen Gabbard The persistence of sexual boundary violations in our field (via live stream VS).

Daarnaast gaat Coen Verbraak in gesprek met Suzy Matthijssen en Greet Vanaerschot. Emke Plomp vertelt u wat er te leren valt uit de tuchtrechtspraak en Bart Chabot sluit de middag af. 

Meer informatie en inschrijven Dag van de Psychotherapie 2020   

Als u op de wachtlijst wilt voor de masterclass in de ochtend, stuur dan een mail naar nvp@psychotherapie.nl 

 

Tot hier! Of toch nog wat verder? Over de grenzen van psychotherapie 

Een competente psychotherapeut kent de eigen mogelijkheden en beperkingen, zowel van inhoudelijke als van persoonlijke aard. Maar in de praktijk blijken die grenzen niet altijd eenduidig. Wanneer is een bemoedigend schouderklopje gepast? Of juist gewenst? Mag een omhelzing bij het afscheid? Waar liggen eigenlijk de grenzen in psychotherapie? Hanteren cliënten en psychotherapeuten dezelfde grenzen? En wie bepaalt deze uiteindelijk? Wetenschappelijke kennis, klinische ervaring en wet- en regelgeving wijzen ons de weg. Op deze Dag van de Psychotherapie 2020 exploreren en bewaken we onze professionele mogelijkheden en beperkingen. En samen verleggen we grenzen, daar waar dat voor de toekomst van ons boeiende vak nodig is.