NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

03-09-2020

Vacature bureaumedewerker VKJP en NVP

Vacature bureaumedewerker VKJP en NVP

De VKJP en NVP zoeken samen een bureaumedewerker voor 20 uur per week. We zoeken iemand die zelfstandig werkt en dienstverlenend is ingesteld. We hebben veel te bieden: een zeer afwisselende baan en een informele en collegiale werksfeer in een gezellig kantoorruimte in het hartje van Utrecht. 

Taken
Bij de VKJP (16 uur) ondersteun je het bestuur en de directeur bij de algehele organisatie. Je bereidt de bestuursvergaderingen en ledenvergadering voor en notuleert deze. Je bent verantwoordelijk voor de ledenadministratie, de organisatie van het jaarlijkse congres, studiemiddagen en cursussen. 

Bij de NVP ondersteun je de directeur onder andere bij de maandelijkse bestuursvergaderingen en ledenraadsvergaderingen en met het notuleren en maken van afspraken. Je ondersteunt de stafmedewerker bij de ledenadministratie, financiële administratie en bij het verwerken van registeraanvragen. Je houdt bestellingen voor het kantoor bij, doet boodschappen en organiseert vergaderingen, bijeenkomsten en cursusdagen.

Lees hier de hele vacaturetekst 

Meer informatie?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Astrid Nolet, directeur NVP en VKJP, te bereiken op telefoonnummer (030) 2510161 of Melinda van Leeuwen VKJP (030) 2965348.

Reageren?
We streven er naar de functie op korte termijn te vervullen en kijken uit naar je reactie. Je kunt je motivatiebrief én CV voor 1 november mailen aan info@vkjp.nl