NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

01-09-2020

Tot hier! Of toch nog wat verder? Dag van de Psychotherapie 2020

Tot hier! Of toch nog wat verder? Dag van de Psychotherapie 2020

De Dag van de Psychotherapie 2020 staat in het teken van grenzen van psychotherapie. Op 11 december 2020 kunt u in de ochtend meedoen met de exclusieve masterclass van de Amerikaanse psychiater Glen Gabbard. 

Na zijn masterclass vanuit de USA in de ochtend neemt Glen Gabbard ons ‘s middags via live stream mee naar de dagelijkse grensgevechten in zijn spreekkamer. Journalist Coen Verbraak gaat in gesprek met Suzy Matthijssen en Greet Vanaerschot: hoe bewaken zij grenzen tijdens een klachtgerichte traumabehandeling? Of tijdens een meer persoonsgerichte psychotherapie? Emke Plomp vertelt ons wat er te leren valt uit de wrange lessen uit de praktijk. We sluiten de middag af met een gesprek met schrijver Bart Chabot.

Op deze Dag van de Psychotherapie 2020 exploreren en bewaken we onze professionele mogelijkheden en beperkingen. En samen verleggen we grenzen, daar waar dat voor de toekomst van ons boeiende vak nodig is.

De inschrijving is geopend! 

Twee delen
De Dag van de Psychotherapie is dit jaar wat anders dan u gewend bent en bestaat uit 2 delen. U kunt zelf kiezen of u de hele dag of alleen de ochtend of de middag deel wilt nemen. De masterclass in de ochtend is uitsluitend te volgen vanuit de Beurs van Berlage via een live verbinding met de USA. Het middagprogramma bieden we op twee manieren aan: u volgt het live in de Beurs van Berlage of online vanaf uw werkplek of uw comfortabele stoel thuis.

We bieden u dit jaar dus graag de keus. Als u kiest voor live deelname, dan doen we er uiteraard alles aan om dit zo goed en veilig mogelijk voor u te laten verlopen. U lees er meer over op onze congreswebsite. 

Klik hier voor meer informatie en inschrijven