NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

06-02-2020

Gratis lidmaatschap opleidelingen

Gratis lidmaatschap opleidelingen

Ben je nog in opleiding? Dan krijg je nu het eerste jaar van je lidmaatschap van ons kado! Je profiteert meteen van alle voordelen en krijgt bijvoorbeeld 6 keer per jaar het Tijdschrift voor Psychotherapie.

De NVP is de wetenschappelijke vereniging voor psychotherapie. Wij vinden dat psychotherapie beschikbaar moet zijn en blijven voor mensen die dit nodig hebben.

Beroepsvereniging
Als beroepsvereniging van en voor alle BIG-geregistreerde psychotherapeuten (in opleiding) staan we voor de kwaliteit van ons vak. Dit doen we bijvoorbeeld met onze registers (supervisorenregister, leertherapeutenregister of het Kwaliteitsregister Psychotherapie) en met de beroepscode voor psychotherapie.

De NVP is op veel terreinen actief. Dit kunnen we natuurlijk niet zonder leden! Daarom bieden we opleidelingen nu de kans om ons te leren kennen. De NVP behartigt ook jouw belangen!
Kijk hier voor de voordelen van het lidmaatschap

Het (gratis) lidmaatschap van de NVP staat open voor psychotherapeuten, klinisch psychologen en psychiaters en iedereen die in opleiding is voor een van deze drie beroepen.