NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

11-01-2022 NVP ACADEMY

Cursus Integratieve persoonlijkheidsdiagnostiek en indicatiestelling

In deze cursus gaat de aandacht uit naar de diagnostiek en classificatie van persoonlijkheidsstoornissen. Welke vragenlijsten en welke semigestructureerde interviews zijn hierbij nuttig en bruikbaar in de psychotherapeutische praktijk? Wat zijn daarin de nieuwste ontwikkelingen? En hoe leidt dit uiteindelijk tot een juiste indicatiestelling voor de aard en intensiteit van een psychotherapeutische behandeling? Aan de hand van voorbeelden en casuïstiek worden deze ontwikkelingen toegelicht.

Theo Ingenhoven en Han Berghuis geven in 2021 opnieuw de meerdaagse cursus Integratieve persoonlijkheidsdiagnostiek en indicatiestelling, speciaal voor psychotherapeuten, klinisch psychologen en psychiaters (al dan niet in opleiding) en gz-psychologen die aanvullende psychotherapeutische scholing en werkervaring hebben genoten.

  • Er is plaats voor maximaal 18 personen dus wacht niet te lang en ga direct naar inschrijven
  • NVP-leden krijgen korting. Geen lid? Als u nu lid wordt van de NVP, profiteert u direct van de korting op het cursusbedrag
  • Data: dinsdag 11, 18 en 25 januari, 1, 8 en 15 februari, van 16.00 tot 18.45 uur via ZOOM van 16:00 tot 18:45 uur.

Deze cursus voldoet aan de herregistratie-eisen op het gebied van diagnostiek voor het Kwaliteitsregister Psychotherapie.

Accreditatie

  • NVP: 16 (voor (her)registratie in het Kwaliteitsregister Psychotherapie)
  • FGzPt: 20
  • NVRG: 4

U kunt alle informatie inzien en aanmelden via deze link