NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

09-04-2021 NVP ACADEMY

Studiedag competenties van supervisoren psychotherapie - vol!

Bent u nieuwsgierig naar hoe u uw eigen kennis en kunde als supervisor psychotherapie kunt vergroten? Wilt u samen met collega’s rijkelijk ‘proeven’ van de competenties van supervisoren?

Schrijf u dan in voor deze NVP-studiedag op 9 april 2021. Aan de hand van concrete thema’s gaan we interactief aan de slag.

Door deel te nemen aan deze studiedag voldoen NVP-supervisoren volledig aan de eisen voor deskundigheidsbevordering (per 5 jaar) in het kader van de herregistratie als NVP-supervisor.

Over de studiedag

Supervisie geven is een vak apart en het is belangrijk om daarbij fris en geïnspireerd te blijven. Een competente supervisor blijft leren en reflecteren, niet alleen in de opleiding tot supervisor maar ook daarna. Oók als zeer ervaren senior supervisor. Doel van de dag is uw deskundigheid als supervisor psychotherapie op een hoger niveau te tillen.

Doelgroep: NVP-supervisoren, supervisoren van specialistische psychotherapieverenigingen, supervisoren van registers voor specifieke behandelmethodieken, en andere geïnteresseerden.