NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

22-11-2021

Nieuw in het bestuur: Francisco Steenbakkers en Volkan Yildirim

Nieuw in het bestuur: Francisco Steenbakkers en Volkan Yildirim

De ledenraad heeft dinsdag 16 november twee nieuwe leden voor het NVP-bestuur benoemd: Francisco Steenbakkers en Volkan Yildirim. We stellen hen graag aan u voor! 

 

  • Francisco Steenbakkers

Francisco is psychotherapeut i.o. tot klinisch psycholoog en zet zich al lange tijd in voor de vereniging. Hij was waarnemer bij de Kamer Psychotherapeut en voorzitter van het toenmalige Jong NVP. Daarna werd hij ledenraadslid. Francisco zit ook in de onderwijscommissie van de NVP.

"Ik raakte al vroeg in mijn opleiding tot psychotherapeut betrokken bij de NVP.  Al snel werd ik gegrepen door de rijke historie van het beroep en de vereniging. Als bestuurslid wil ik mij inzetten om die rijkdom te behouden door die begrijpelijker en toegankelijker te maken."

Francisco werkt bij GGz Breburg, is praktijkhouder bij Mentaal Vooruit en is als gastdocent en buitenpromovendus betrokken bij Tilburg University.

  • Volkan Yildirim

Volkan is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Hij heeft onlangs een MBA (health) opleiding aan TIAS, school for business and society, afgerond. 

"Als nieuwkomer bij de vereniging draag ik vanuit mijn expertise als klinisch psycholoog en psychotherapeut graag bij aan de doorontwikkeling van ons belangrijke en mooie beroep. Ik kijk er in het bijzonder naar uit om dit vanuit de bestuursfunctie bij de NVP samen met alle leden te doen."

Volkan is leidinggevende bij het centrum psychodiagnostiek van Altrecht. Hij heeft een eigen praktijk in Amsterdam, waar hij zowel individuele- als ook groepspsychotherapie biedt. Zijn inhoudelijke focus ligt bij de psychodiagnostiek en persoonlijkheidsbehandelingen. Specifieke ervaring en affiniteit heeft hij met het behandelen van psychologische problemen bij 2e en latere generaties Nederlanders met een cultureel diverse achtergrond. 

Bestuur en bureau heten Francisco en Volkan van harte welkom!