Wachtwoord vergeten

Nieuwe vacatures

Nieuwe vacatures  29-03-2018

Er staan weer diverse nieuwe vacatures voor psychotherapeuten op onze website! Meer lezen? U leest hier de complete vacatureteksten.

De Ermelosche Psychologenpraktijk (EPP) zoekt een ervaren psychotherapeut en/of gz-psycholoog per 1 april o.a. ter vervanging van zwangerschapsverlof maar met de intentie van een later vast contract. Bij voorkeur ervaring met EMDR, schematherapie, relatietherapie.

Het team persoonlijkheidsstoornissen van Reinier van Arkel zoekt een bevlogen therapeut die uitdagingen ziet in psychotherapeutische behandeling en het begeleiden van opleidelingen. Het team is onderdeel van de eenheid ASB (Ambulante Specialistische Behandelingen) en verzorgt behandelingen bij patiënten met complexe klachten voortkomend vanuit de persoonlijkheid.

Spine Nederland is een medisch specialistische instelling welke gespecialiseerde ggz zorg levert en welke zich richt op mensen die vanwege somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten niet goed kunnen functioneren in hun dagelijkse situatie. Wij bieden een baan met veel verantwoordelijkheid, een positieve werksfeer en veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De Viersprong zoekt een psychotherapeut die volwassenen behandelt met een borderline persoonlijkheidsstoornis in een intensief ambulante of deeltijd setting. Je geeft daarbij zowel individuele- als groepstherapie binnen één van de MBT behandelprogramma’s.

Altrecht Ouderenpsychiatrie in Leidsche Rijn zoekt een hoofdbehandelaar in een multidisciplinair werkend team die diagnostiek verricht en psychologische behandelingen. Daarnaast superviseer en begeleid je gz- en klinisch psychologen in opleiding. Ook ben je actief betrokken bij beleidsmatige onderwerpen door deelname aan werkgroepen en overleggen.

Als ervaren klinisch psycholoog/psychotherapeut/psychiater op de polikliniek Persoonlijkheidsstoornissen en CPTSS ben je regiebehandelaar en maak je onderdeel uit van het psychodynamisch behandelteam dat recent is gestart.
Wij zoeken iemand met hart voor het psychodynamisch gedachtegoed en de behandeling van patiënten met complexe persoonlijkheidsproblematiek en trauma. Voor de psychiatrieopleiding zoeken wij een enthousiaste collega die onze opleiding wil versterken en plezier heeft in het opleiden van aios psychiatrie in de psychotherapie.

Psychologenpraktijk Bleijenberg-Derks is een groepspsychologenpraktijk waar ambulante ggz wordt aangeboden binnen zowel de generalistische basis-ggz als de gespecialiseerde ggz, aan kinderen, jongeren en volwassenen. We zoeken  een psychotherapeut als regiebehandelaar en om het psychotherapeutisch werkklimaat uit te breiden.

  • Vacature psychotherapeut of klinisch psycholoog (SGGZ) (minimaal één dag per week, Arnhem)

Therapeuticum Aquamarijn Arnhem zoekt een zelfstandig werkend psychotherapeut of klinisch psycholoog (SGGZ) voor minimaal één dag per week, maar liever meer. Therapeuticum Aquamarijn (circa 3.400 patiënten) is gevestigd in het moderne eerstelijns gezondheidscentrum ‘Onder de Linden’ in de dynamische wijk Klarendal in Arnhem. Naast het primaire werken vanuit het antroposofisch mens- en wereldbeeld wordt samengewerkt met een verscheidenheid
aan vormen van reguliere en integratieve gezondheidszorg binnen en buiten dit centrum.

Wij, een enthousiaste groep van 7 vrijgevestigde psychotherapeuten in Hilversum, zoeken iemand die vanaf 1 januari 2019 bij ons aan de slag wil als vrijgevestigd psychotherapeut. In het eerste jaar voor 1 tot 3 dagen, dus eventueel naast een dienstverband elders, om vervolgens toe te treden tot de kostenmaatschap op 1 januari 2020, om vanaf dan onze praktijk als enige werkplek te beschouwen (minimaal 15 cliënt-contacten in minimaal 3 dagen per week). Ervaring/affiniteit met relatietherapie en EMDR is een pré.

Psychotherapiepraktijk Wijsbek zoekt een gz-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog voor minimaal twee dagen per week (op ZZP basis). De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum, waar onder meer huisartsen, fysiotherapeuten, logopedisten en een psychiater werkzaam zijn. De praktijk heeft goede contacten met huisartsen en POH-ggz’ers in de Haarlemmermeer.  « Terug naar overzicht