Wachtwoord vergeten

Nieuwe vacatures voor psychotherapeuten

Nieuwe vacatures voor psychotherapeuten 13-03-2018

Er staan weer diverse nieuwe vacatures op onze website. Meer informatie vindt u op onze vacaturepagina.

 

Afdeling A-opleiding
In verband met pensionering zoeken wij een ervaren psychotherapeut/klinisch psycholoog/psychiater met een passie voor opleiden en superviseren van psychiaters en psychologen in opleiding. Voor twee dagen in de week ben je in deze functie verbonden aan de opleiding psychiatrie. De andere twee dagen werk je als klinisch psycholoog/psychotherapeut/psychiater op de polikliniek persoonlijkheidsstoornissen en CPTSS binnen Amsterdam.

Binnen onze groepspraktijk zijn wij op zoek naar een psychotherapeut als regiebehandelaar en om het psychotherapeutisch werkklimaat uit te breiden. Psychologenpraktijk Bleijenberg-Derks is een groepspsychologenpraktijk waar ambulante ggz wordt aangeboden binnen zowel de generalistische basis-ggz als de gespecialiseerde ggz, aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Therapeuticum Aquamarijn Arnhem zoekt een zelfstandig werkend psychotherapeut of klinisch psycholoog (SGGZ) voor minimaal één dag per week, maar liever meer. Therapeuticum Aquamarijn (circa 3.400 patiënten) is gevestigd in het moderne eerstelijns gezondheidscentrum ‘Onder de Linden’ in de dynamische wijk Klarendal in Arnhem. Naast het primaire werken vanuit het antroposofisch mens- en wereldbeeld wordt samengewerkt met een verscheidenheid aan vormen van reguliere en integratieve gezondheidszorg binnen en buiten dit centrum.

Wij, een enthousiaste groep van 7 vrijgevestigde psychotherapeuten in Hilversum, zoeken iemand die:

  • BIG geregistreerd psychotherapeut en/of klinisch psycholoog is.
  • Vanaf 1 januari 2019 bij ons aan de slag wil als vrijgevestigd psychotherapeut. In het eerste jaar voor 1 tot 3 dagen, dus eventueel naast een dienstverband elders, om vervolgens toe te treden tot de kostenmaatschap op 1 januari 2020, om vanaf dan onze praktijk als enige werkplek te beschouwen (minimaal 15 cliënt-contacten in minimaal 3 dagen per week).
  • Ervaring/affiniteit met relatietherapie en EMDR is een pré.

Wegens uitbreiding van ons team (momenteel vier psychotherapeuten en een gz-psycholoog) zoek Psychotherapiepraktijk Wijsbek een gz-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog voor minimaal twee dagen per week (op ZZP basis). De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum, waar onder meer huisartsen, fysiotherapeuten, logopedisten en een psychiater werkzaam zijn. De praktijk heeft goede contacten met huisartsen en POH-ggz’ers in de Haarlemmermeer. 

Ook een vacature plaatsen?

Vacatures kunt u opsturen naar nvp@psychotherapie.nl Wilt u  een advertentie opgeven voor ons prikbord? Mail dan uw tekst naar: secretariaat@psychotherapie.nl o.v.v. advertentie prikbord.« Terug naar overzicht