Wachtwoord vergeten

Tijdschrift voor Psychotherapie naar de Tijdstroom

Tijdschrift voor Psychotherapie naar de Tijdstroom 09-01-2018

Met ingang van 2018 wordt het Tijdschrift voor Psychotherapie uitgegeven door de Tijdstroom. Begin januari krijgt u nieuwe inlogcodes om uw abonnement te activeren op de nieuwe website van het tijdschrift en kunt u meteen de artikelen van het eerste nummer lezen! Ter kennismaking met de nieuwe uitgever en het nieuwe uiterlijk, krijgen alle NVP-leden het eerste nummer van het Tijdschrift voor Psychotherapie eind januari 2018 gratis thuisbezorgd.

App en e-learning
De overstap zal geen invloed hebben op de inhoud van het tijdschrift maar wat u wel zult merken is een nieuwe ‘look’, een eigen website en zelfs een app voor op uw telefoon, zodat u ook ‘onderweg’ beschikking heeft over de inhoud. Ook zal de redactie van het tijdschrift nauw gaan samenwerken met de uitgever aan de ontwikkeling van een e-learning programma, dat u de mogelijkheid moet gaan bieden om aan de hand van artikelen in het tijdschrift accreditatiepunten te behalen voor uw diverse herregistratieverplichtingen.

Onderdeel NVP-lidmaatschap
Sinds 2016 is online toegang tot het Tijdschrift voor Psychotherapie onderdeel van uw NVP-lidmaatschap. Elke twee maanden komt er een nieuwe editie van het tijdschrift uit, gevuld met drie artikelen en diverse rubrieken met informatie over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen. Ook heeft u, dankzij dit abonnement toegang tot het archief van het tijdschrift met meer dan 1000 artikelen.

Combi-abonnement voor NVP-leden
Wilt u naast het online abonnement het tijdschrift ook thuis ontvangen? Dan kunt u een combi-abonnement afsluiten. U betaalt dan het speciale ledentarief van € 62,- per jaar (in plaats van € 146). Als u hier gebruik van wilt maken, stuur dan een mail met uw naam en adresgegevens naar tijdschrift@psychotherapie.nl.

Mocht u op dit moment al een combi-abonnement hebben op het tijdschrift dan geldt daarvoor ook dat het abonnement zal worden overgenomen door de Tijdstroom. Mocht de abonnementsperiode waarvoor u heeft betaald nog niet zijn afgelopen, dan krijgt u het teveel betaalde bedrag teruggestort van BSL.« Terug naar overzicht