Wachtwoord vergeten

Call for Abstracts wereldcongres psychotherapie 7-9 juni 2018

Call for Abstracts wereldcongres psychotherapie 7-9 juni 2018 26-10-2017

Over acht maanden is het al zover! Dan organiseert de NVP het wereldcongres Psychotherapy , stronger through diversity in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Het congres geeft een goed overzicht van de huidige stand van de wetenschap en praktijk: klinische en wetenschappelijke ontwikkelingen op het brede terrein van de psychotherapie worden belichten en discussie gestimuleerd. De Scientific Committee draagt er zorg voor dat alle theoretische perspectieven en psychotherapeutische stromingen in het programma vertegenwoordigd zullen zijn. Ook u bent van harte uitgenodigd om een bijdrage te leveren.

Let op: in 2018 is er geen Dag van de Psyotherapie. In plaats daarvan organiseren we voor u het wereldcongres in juni.

Call for abstracts (deadline januari 2018)
Wilt u ook een bijdrage leveren en bijvoorbeeld een symposium, paneldiscussie of miniworkshop organiseren op dit congres? Dat kan! Graag nodigen we u uit om voorstellen bij ons kenbaar te maken. De onderwerpen en voorwaarden vindt u op www.ifp2018.nl. Hier staat ook het abstractformulier. De uiterste inzenddatum hiervoor is januari 2018.

Programma
Het beloofd een indrukwekkend en inspirerend congres te worden!
Keynote speakers zijn:

En er zijn CME Courses van o.a.:

Inschrijven met korting
Op de congreswebsite is meer informatie te vinden en kan men zich aanmelden voor de nieuwsbrief: http://ifp2018.com/. Hier kunt u zich ook nu al aanmelden met early bird korting!

Meer informatie
Heeft u nog vragen of ideeën over dit congres? Neem dan contact op met het bureau van de NVP. Wij zien uit naar een inspirerend wereldcongres in 2018!

 « Terug naar overzicht