Wachtwoord vergeten

Training Gottman Methode Relatietherapie:

Wanneer: 25 mei 2018
Locatie: Amsterdams Instituut voor Gezins- en Relatietherapie

Omschrijving:

Nieuw bij het Amsterdams Instituut voor Gezins en Relatietherapie: 

Level 1 training - Gottman Methode Relatietherapie: de relatiekloof overbruggen

Voor de tweede keer in Nederland kunt u deze bijzondere tweedaagse partnerrelatietherapie training in de Gottman methode volgen. De gecertificeerde training wordt aangeboden door Julie Sharon-Wagschal en vindt plaats op het Amsterdams Instituut voor Gezins- en Relatietherapie op vrijdag 25 mei en zaterdag 26 mei 2018.

De 2-daagse training biedt een overzicht van meer dan vier decennia aan wetenschappelijk onderzoek naar wat relaties doet slagen of falen.Tijdens de training leren deelnemers de theorie van het Huis van de Gezonde Relatie, ontwikkeld door Dr. John Gottman en Dr. Julie Gottman. U maakt kennis met een geïntegreerde methode van relatietherapie gebaseerd op deze theorie, inclusief assessment en praktische therapeutische interventies.

Voltooiing van de Level 1 training is een voorwaarde voor deelname aan de Level 2 training en tevens de eerste stap naar certificering als Gottman Relatietherapeut.

Het aantal deelnemers is beperkt, dus schrijf u snel in. De voertaal van de training is Engels, tenzij alle deelnemers Nederlands sprekend zijn. 

U kunt zich inschrijven via deze link

Hier vindt u meer informatie over de training