Wachtwoord vergeten

Training 'Gehechtheidsbiografisch Interview'

Wanneer: 17 oktober 2018
Locatie: Het Springhuys, Springweg 7, Utrecht.

Omschrijving:

Op wo. 17 oktober & wo. 7 november 2018 van 10.00 - 16.00 u. in Utrecht. Docenten:  mr. drs. Sandra den Hollander en drs. Greet Kuipers. Organisatie: Nederlands Vlaamse Vereniging van de Rorschach en Projectieve Methoden (NVVR).

Het GBI is een semi-gestructureerd interview dat ongeveer één tot anderhalf uur duurt. Volgens een vast stramien worden de ervaringen van de patiënt met zijn/haar belangrijkste gehechtheidsfiguren tijdens de kinderjaren bevraagd. Hierbij wordt ook gepeild naar de betekenis daarvan voor de geïnterviewde p dit moment. Door deze specifieke opbouw van het interview wordt het gehechtheidssysteem van de patiënt geactiveerd. Het gedetailleerd transcript van het interview laat toe om de gehechtheidsstijl, alsmede de onverwerktheid van traumatische ervaringen en/of verlies te bepalen. Tijdens de training wordt ingegaan op de klinische relevantie van het instrument, en leren deelnemers het GBI af te nemen en klinisch te interpreteren.

Cursusgeld: niet-leden: € 400,-; leden NVVR & VVKP: € 350,-. Koffie, lunch en documentatie zijn inbegrepen. Bij annulering na 4 oktober 2018 wordt € 75,- annuleringskosten in rekening gebracht.

Accreditatie: FGzPt (5 punten).

Informatie en inschrijven: www.rorschach.nl.