Wachtwoord vergeten

13e Phrenos Psychosecongres 'Levenshoop - Levensloop'

Wanneer: 23 november 2017
Locatie: De Nieuwe Buitensociƫteit Regardz, Stationsplein 1, ZwolleMet

Omschrijving:

Dagvoorzitter: prof.dr. Marieke Pijnenborg. Met Jim van Os, Iris Sommer, Martijn  Kole, Tom Kuipers, Jojanneke Bruins, Nanette Waterhout e.a.

Wat is de bijdrage van de ggz aan het leven met psychose in de verschillende levensfasen? Welke zorg heb je nodig als jeugdige, als bewoner van een beschermde woonvorm, als cliënt in de langdurige zorg, als oudere? Welke belemmeringen zijn er in de zorg om effectieve interventies aan te bieden? De rode draad in het programma van het congres is hoe cliënten in de verschillende levensfasen ondersteund kunnen worden in hun herstel: levensloop - levenshoop.

Kosten: Medewerkers van bij Kenniscentrum Phrenos aangesloten instellingen betalen € 225,- (incl. lunch, congresprogrammafolder en certificaat). € 295,- voor overigen (incl. lunch, congresprogrammafolder en certificaat). Cliënten en familieleden betalen € 75,-. Studenten opleiding HBO/Universitair betalen € 75,-. Voorwaarde is dat na inschrijving aan M2Support een kopie van de collegekaart wordt toegezonden.

Accreditatie is toegekend door NVvP (5 punten). Accreditatie bij FGzPt is aangevraagd.

Informatie en aanmelden: www.kenniscentrumphrenos.nl.