NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

23-09-2024 - 26-09-2024

Emotion Focused Skills Training for Parents

EFST is een prachtige en krachtige evidence based methode, gebaseerd op Emotion Focused Therapy. EFST richt zich op alle therapeuten en coaches die werken met kinderen en hun systeem. De kern en de kracht van EFST is om ouders en verzorgers te helpen beter zicht te krijgen op de kracht en functie van emoties, in contact te komen met hun eigen (soms moeilijke) emoties om zo een betere ‘emotie-coach’ te worden voor hun kind(eren). Het is wonderlijk hoe groot de impact is van de EFST-oudertrainingen- op zowel het kind als het hele systeem. Zonder het kind zelf te zien is een forse afname van de klachten bij het kind. In steeds meer landen wordt EFST ontdekt en is het een groot succes.

Na deze vierdaagse training ben je in staat de tweedaagse oudertraining (individueel- of groepstraining) zelf te verzorgen, zodat je gelijk aan het werk kan. Voorkennis van Emotion Focused Therapy is niet vereist.

  • Docent: Anne Hilde Vassbø Hagen, één van de auteurs van het inspirerende boek ‘Emotion Focused Skills Training for Parents’.
  • Voertaal: Engelstalige
  • Accreditatie toegekend vanuit: FGzPt, NIP, NIP K&J, OG, NVP, NVvP, VPeP, NVRG
  • Meer informatie en inschrijven: Emotion Focused Skills Training for Parents (eftin.nl)