NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

23-06-2022

Symposium Het zit in de familie

Familie is belangrijk en wordt belangrijker als men ouder wordt. De familie wil betrokken worden bij de behandeling en bejegening van oudere cliënten. En professionals willen meestal goed samenwerken met de familie. Maar soms wil de familie juist niet betrokken worden. Of de professional heeft meer te stellen met de familie dan met de cliënt. De samenwerking tussen zorgprofessionals en familie loopt vaker moeizaam dan gewenst. Hoe kan dit beter?

Het doel van de summerschool ‘Het zit in de familie!’ die op donderdag 23 juni aan de Maarsseveense plassen plaatsvindt, is om zorgprofessionals nader te informeren over de nieuwste inzichten om zo de kwaliteit en effectiviteit van de samenwerking tussen cliënten, hun familie en de hulpverlening te verbeteren.

Onder voorzitterschap van Arjan Videler bespreekt een keur aan deskundigen vanuit verschillende perspectieven het thema familie bij ouderen. Steeds staat daarbij het belang voor het werk in de dagelijkse klinische praktijk voorop.

Wij hopen u dan ook te mogen begroeten op 23 juni in Maarssen of online… of later de opgenomen presentaties: de keuze is aan u.