NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

13-10-2021

Online Congres ‘De mens in de behandelkamer’ met Dirk de Wachter

Tijdens het congres op 13 oktober gaan de sprekers Dirk de Wachter, Fokke Obbema en Sjoerd Colijn in op het maatschappelijk debat.

  • Tijdelijke korting voor NVP leden: €50 korting, je betaalt nu €275 
  • Gebruik kortingscode NVPC2007.
  • De korting geldt tot en met 30 april 2021 en is niet geldig i.c.m. andere kortingen.
  • Schrijf je in 

Soms zijn we vergeten dat verdriet bij het leven hoort. Moeten we leren om de mindere kanten van het leven te omarmen? We kunnen er als therapeuten voor zorgen dat het verdriet ook in niet-professionele middens een plaats kan krijgen. De mens en niet alleen de therapeut in de behandelkamer wordt ook verder uitgediept. Hoe kun je als behandelaar naast je cliënt in het moeras staan? Wat is de meerwaarde van het bespreken van je eigen ervaring als behandelaar met de cliënt en hoe doe je dat? Wat is de zin van het leven en hoe bespreek je dat? Samen vragen we ons deze dag af wat de basis voor goede psychotherapeutische zorg is. Ook gaan Dirk en Fokke kritisch in gesprek over deze vragen.

Fokke Obbema is o.a. auteur van 'De zin van het leven'. Zijn nieuwste boek 'Een zinvol leven', komt in september uit. Door zich kwetsbaar op te stellen en zijn prikkelende gedachtes over levensvragen weet hij bij veel mensen een snaar te raken.

Vanwege het coronavirus vindt het congres online plaats vanuit de studio in hotel Figi in Zeist. De sprekers zijn samen live in de studio. Zij presenteren de verschillende onderwerpen en gaan live met elkaar in gesprek over de thema's van het congres. Interactie met de deelnemers is gewaarborgd.

Accreditaties worden aangevraagd bij o.a. NVP, NVRG, FGzPt, NvPP, NVvP.