Wachtwoord vergeten

Hoe activeer je de vrije wil? Masterclass Jon Frederickson

Wanneer: 28 maart 2020
Locatie: RINO Amsterdam, Amsterdam

Omschrijving:

Hoe activeer je de vrije wil? Jon Frederickson, expert in Intensive Short Term Dynamic Psychotherapy, geeft een masterclass. 

Wist je dat 50% van de cliënten voortijdig stopt met de behandeling? Misschien herken je dit probleem. Alles wat je zegt en aandraagt wordt door je cliënt van tafel geschoven, hij/zij zegt wel te willen maar niet te kunnen. Jij gaat nóg harder werken maar je cliënt blijft passief en hulpeloos. Hoe doorbreek je deze impasse? Hoe motiveer je een cliënt om te doen wat hij of zij nu net niet wil: pijnlijke gevoelens onderzoeken? Hoe activeer je de vrije wil in fragiele patiënten? Meer informatie een aanmelden 

Over Frederickson
Frederickson is dé expert op het gebied van Intensive Short Term Dynamic Psychotherapy (ISTDP) en in het tot stand brengen van de 'Working alliance', auteur van 'Co-creating Change', hét handboek op het gebied van Kortdurende Dynamische Psychotherapie. In de masterclass laat hij video-fragmenten zien van zittingen met cliënten. Naast theorie is er ruimte voor 'skill building excersises' zodat je na deze dag over grotere vaardigheden beschikt en je cliënten beter kunt helpen.