Wachtwoord vergeten

Training leertherapie: goed beginnen is het halve werk…(starters)

Wanneer: 13 september 2019
Locatie: Maliebaan 87, Utrecht

Omschrijving:

Als u een aantal jaren psychotherapeut bent, kan het geven van leertherapie een mooie nieuwe stap zijn. U vindt het leuk om het ambacht over te dragen en het lijkt u boeiend om jonge professionals te ondersteunen om het vak zorgvuldig en met plezier uit te oefenen. Leertherapeut worden is ook een eervolle stap, maar wel een die bij de start misschien wat drempelvrees geeft. Noblesse oblige.

Er is plaats voor maximaal 14 personen per dag dus wacht niet te lang en ga direct naar aanmelden

Doelgroep
U bent psychotherapeut, psychiater, klinische psycholoog en u bent tenminste 5 jaar BIG-geregistreerd.

Accreditatie
Voor deze training zijn 6 accreditatiepunten toegekend door de FGzPt (herregistratie Klinisch Psychologen) en door de NVP ((her)registratie Kwaliteitsregister Psychotherapie).

De training wordt gegeven door Jose van Reijen. José van Reijen heeft een eigen psychotherapie- en opleidingspraktijk en is tevens (hoofd-)docent bij de RINO Groep (groepspsychotherapie, supervisie en werkbegeleiding). José is supervisor psychotherapie, leersupervisor en leertherapeut.

Bekijk hier het programma

Lees voordat u zich aanmeldt voor deze training de voorwaarden voor registratie in het Register voor Leertherapeuten Psychotherapie op de website van de NVP.