Wachtwoord vergeten

Workshop De caleidoscoop van groepssupervisie

Wanneer: 22 maart 2019
Locatie: Amsterdams Instituut voor Gezins- en Relatietherapie Prinsengracht 697 te Amsterdam

Omschrijving:

De groep als envelop voor reflecting team en andere speelse technieken. Groepssupervisie als leerproces: hoe sluit je als supervisor aan bij het individuele proces zowel als bij het gezamenlijke proces van de supervisanten? Hoe haal je als supervisant het beste uit je supervisor? Hoe geef je elkaar feedback? Een aantal basisprincipes en technieken wordt besproken en middels oefeningen ervaren.
Bruikbaar voor supervisoren én supervisanten. Deze workshop geldt ook als nascholing voor supervisoren

Docenten: Marian Ploegmakers-Burg, Reinout Graaf en Albert Neeleman

Doelgroep: Voor gezins-en relatietherapeuten en systemisch werkende GZ-psychologen / psychotherapeuten die hun kennis willen verdiepen.

Kosten: € 185 p.p. per dag, inclusief lunch en borrel.

Accreditatie: Aangevraagd voor NVRG, NvvP en FGzPT.

Klik hier voor inschrijven

In 2017 is het Amsterdams Instituut voor Gezins- en Relatietherapie gestart met het organiseren van workshops over actuele thema’s in de systeemtherapie. Ons ideaal is om in kleinschalige bijeenkomsten (maximaal 30 deelnemers) op persoonlijke wijze uit te wisselen met de deelnemers waarbij het (her)vinden van inspiratie en plezier in het vak voorop staan. Omdat de eerste reeks enthousiast ontvangen werd kondigen we nu met veel plezier de volgende reeks voor 2018-2019 aan. Let op: vanwege de kleinschalige opzet is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!